Fish and shellfish hygiene (Kayıt no. 12110)

MARC ayrıntıları
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 00694nam a2200193 4500
041 ## - DİL KODU
Metin/Ses kaydı veya ayrı başlığın dil kodu eng
044 ## - YAYINLAYAN/TÜZEL KOD ÜRETEN ÜLKE
MARC ülke kodu İsviçre
082 ## - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 614.43 FIS 1974
090 ## - YEREL OLARAK VERİLEN LC-TİPİ YER NUMARASI (OCLC); YEREL YER NUMARASI (RLIN)
Sınıflama numarası (OCLC] (R) ; Sınıflama numarası, CALL (RLIN) (NR) 614.43 FIS 1974
245 ## - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Fish and shellfish hygiene
Eser adının geri kalanı report of a WHO Expert Committee convened in cooperation with FAO
Sorumluluk bildirimi, vb. [haz.] World Health Organization
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. Geneva
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. World Health Organization
Yayın, dağıtım tarihi, vb. 1974
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 62 s.
Diğer fiziksel ayrıntılar tbl.
Boyutlar 20 cm.
440 ## - SERİLER BİLDİRİMİ/EKLENEN GİRİŞ--ESER ADI
Eser Adı World Health Organization
Bir iş parçası/bölümünün adı Technical Report Series
Cilt/seri atama no. 550
650 ## - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Fish as carriers of disease.
650 ## - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Fishery products
Genel alt bölüm Sanitation.
650 ## - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Shellfish as carriers of disease.
650 ## - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Shellfish fisheries
Genel alt bölüm Sanitation.
650 ## - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Genel alt bölüm Sanitation
Mevcut
Düşüm durumu Ödünç verilmez Koleksiyon kodu Bulunduğu kütüphane Raftaki Yeri Edinilen tarih Volume Toplam ödünç verme Yer numarası Barkod Son görüntüleme tarihi Kopya numarası Koha materyal türü
    Seriler NÜKEN İstanbul Kütüphanesi Seriler 12/05/2007 550   614.43 FIS 1974 N2705 09/07/2021 1 Seriler

tarafından desteklenmektedir.