Methods in enzymology (Kayıt no. 13415)
[ düz görünüm ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 00526nam a2200169 4500 |
020 ## - ULUSLARARASI STANDART KİTAP NUMARASI | |
Uluslararası Standart Kitap Numarası | 0-12-181885-3 |
041 ## - DİL KODU | |
Metin/Ses kaydı veya ayrı başlığın dil kodu | eng |
044 ## - YAYINLAYAN/TÜZEL KOD ÜRETEN ÜLKE | |
MARC ülke kodu | Amerika |
082 ## - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 574.1925 MET 1971 |
090 ## - YEREL OLARAK VERİLEN LC-TİPİ YER NUMARASI (OCLC); YEREL YER NUMARASI (RLIN) | |
Sınıflama numarası (OCLC] (R) ; Sınıflama numarası, CALL (RLIN) (NR) | 574.1925 MET 1971 |
245 ## - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Methods in enzymology |
Eser adının geri kalanı | enzyme purification and related techniques |
Sorumluluk bildirimi, vb. | edited by William B. Jakoby |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | New York |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Academic Press |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | 1971 |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | xv, 648 s. |
Diğer fiziksel ayrıntılar | tbl., graf. |
Boyutlar | 24 cm. |
440 ## - SERİLER BİLDİRİMİ/EKLENEN GİRİŞ--ESER ADI | |
Eser Adı | Methods in enzymology |
Cilt/seri atama | volume 22 |
650 ## - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Enzymes |
Genel alt bölüm | Purification. |
700 ## - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Jakoby, William B. |
Düşüm durumu | Ödünç verilmez | Koleksiyon kodu | Bulunduğu kütüphane | Raftaki Yeri | Edinilen tarih | Volume | Toplam ödünç verme | Yer numarası | Barkod | Son görüntüleme tarihi | Kopya numarası | Koha materyal türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Genel Koleksiyon | NÜKEN İstanbul Kütüphanesi | Genel Koleksiyon | 05/10/2002 | 22 | 574.1925 MET 1971 | N4156 | 09/07/2021 | 1 | Kitaplar |