The amino acid composition of microorganisms grown on olive waste (Kayıt no. 17513)
[ düz görünüm ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 00467nam a2200169 4500 |
041 ## - DİL KODU | |
Metin/Ses kaydı veya ayrı başlığın dil kodu | eng |
044 ## - YAYINLAYAN/TÜZEL KOD ÜRETEN ÜLKE | |
MARC ülke kodu | Türkiye |
082 ## - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 574.19296 ÖZY 1977 |
090 ## - YEREL OLARAK VERİLEN LC-TİPİ YER NUMARASI (OCLC); YEREL YER NUMARASI (RLIN) | |
Sınıflama numarası (OCLC] (R) ; Sınıflama numarası, CALL (RLIN) (NR) | 574.19296 ÖZY 1977 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Özyurt, Mustafa |
245 ## - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | The amino acid composition of microorganisms grown on olive waste |
Sorumluluk bildirimi, vb. | Mustafa Özyurt |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | İstanbul |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | ÇNAEM |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | 1977 |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 5 y. |
Boyutlar | 28 cm. |
440 ## - SERİLER BİLDİRİMİ/EKLENEN GİRİŞ--ESER ADI | |
Eser Adı | ÇNAEM Raporlar |
Cilt/seri atama | 167 |
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ | |
Bibliyografya, vb. notu | Kaynakça var. |
650 ## - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Proteins. |
Düşüm durumu | Ödünç verilmez | Koleksiyon kodu | Bulunduğu kütüphane | Raftaki Yeri | Edinilen tarih | Volume | Toplam ödünç verme | Yer numarası | Barkod | Son görüntüleme tarihi | Kopya numarası | Koha materyal türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Raporlar | NÜKEN İstanbul Kütüphanesi | Raporlar | 01/22/2002 | 167 | 574.19296 ÖZY 1977 | N879 | 09/07/2021 | 1 | Raporlar | |||
Raporlar | NÜKEN İstanbul Kütüphanesi | Raporlar | 09/16/2010 | 167 | 574.19296 ÖZY 1977 | N884 | 09/07/2021 | 2 | Raporlar |