Enzymological aspects of food irradiation. (Kayıt no. 21638)
[ düz görünüm ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 01085nam a2200265 4500 |
035 00 - SİSTEM KONTROL NUMARASI | |
-- | (DLC) 79446469 |
041 00 - DİL KODU | |
Metin/Ses kaydı veya ayrı başlığın dil kodu | eng |
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI | |
Sınıflama numarası | TX611.5 |
Materyal numarası | .P323 1968 |
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 664.0288 PAN 1969 |
090 00 - YEREL OLARAK VERİLEN LC-TİPİ YER NUMARASI (OCLC); YEREL YER NUMARASI (RLIN) | |
Sınıflama numarası (OCLC] (R) ; Sınıflama numarası, CALL (RLIN) (NR) | 664.0288 PAN 1969 |
111 20 - TEMEL GİRİŞ--TOPLANTI ADI | |
Giriş öğesi olarak toplantı veya yargı adı | Panel on Enzymological Aspects of the Application of Ionizing Radiation to Food Preservation, |
Toplantı yeri | Vienna, |
Toplantı veya antlaşma imzalama tarihi | 1968. |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Enzymological aspects of food irradiation. |
Eser adının geri kalanı | Proceedings of a panel ... organized by the Joint FAO/IAEA Division of Atomic Energy in Food and Agriculture and held in Vienna, 8-12 April 1968. |
260 00 - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | Vienna |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | IAEA |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | 1969 |
300 00 - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 110 p. |
Diğer fiziksel ayrıntılar | ill. |
Boyutlar | 24 cm. |
440 00 - SERİLER BİLDİRİMİ/EKLENEN GİRİŞ--ESER ADI | |
Eser Adı | IAEA |
Bir iş parçası/bölümünün adı | Panel proceedings series |
440 00 - SERİLER BİLDİRİMİ/EKLENEN GİRİŞ--ESER ADI | |
Eser Adı | International Atomic Energy Agency |
Bir iş parçası/bölümünün adı | Panel proceedings series |
500 00 - GENEL BİLGİ | |
Genel not | "STI/PUB/216." |
504 00 - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ | |
Bibliyografya, vb. notu | Includes bibliographies. |
650 00 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Enzymes |
Form alt bölümü | Congresses |
Genel alt bölüm | Effect of radiation on. |
650 00 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Radiation preservation of food. |
710 20 - EK GİRİŞ--KURUM ADI | |
Giriş öğesi olarak kurum ya da yargı adı | Joint FAO/IAEA Division of Atomic Energy in Food and Agriculture. |
952 ## - KONUM VE MATERYAL BİLGİSİ (KOHA) | |
-- | 2009-02-09 |
Düşüm durumu | Ödünç verilmez | Koleksiyon kodu | Bulunduğu kütüphane | Raftaki Yeri | Edinilen tarih | Volume | Toplam ödünç verme | Yer numarası | Barkod | Son görüntüleme tarihi | Kopya numarası | Koha materyal türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Genel Koleksiyon | TENMAK Kütüphanesi | Genel Koleksiyon | 12/29/2008 | 1 | 664.0288 PAN 1969 | T633 | 09/07/2021 | 1 | Kitaplar |