Facts about food irradiation. (Kayıt no. 21647)

MARC ayrıntıları
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 00747nam a2200205 4500
035 00 - SİSTEM KONTROL NUMARASI
-- (DLC) 93130806
041 00 - DİL KODU
Metin/Ses kaydı veya ayrı başlığın dil kodu eng
050 00 - KONGRE KÜTÜPHANESİ YER NUMARASI
Sınıflama numarası TP371.8
Materyal numarası .F33 1991
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 664.0288 FAC 1995
090 00 - YEREL OLARAK VERİLEN LC-TİPİ YER NUMARASI (OCLC); YEREL YER NUMARASI (RLIN)
Sınıflama numarası (OCLC] (R) ; Sınıflama numarası, CALL (RLIN) (NR) 664.0288 FAC 1995
-- 20
245 00 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Facts about food irradiation.
260 00 - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. [Vienna Austria]
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. International Consultative Group on Food Irradiation
Yayın, dağıtım tarihi, vb. [1991]
300 00 - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 38 p.
Diğer fiziksel ayrıntılar col. ill.
Boyutlar 30 cm.
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Edisyon numarası 20
500 00 - GENEL BİLGİ
Genel not Subtitle on cover: A series of fact sheets from the International Consultative Group on Food Irradiation.
504 00 - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ
Bibliyografya, vb. notu Includes bibliographical references.
650 00 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Radiation preservation of food.
710 20 - EK GİRİŞ--KURUM ADI
Giriş öğesi olarak kurum ya da yargı adı International Consultative Group on Food Irradiation.
952 ## - KONUM VE MATERYAL BİLGİSİ (KOHA)
-- 2009-02-09
952 ## - KONUM VE MATERYAL BİLGİSİ (KOHA)
-- 2009-02-09
Mevcut
Düşüm durumu Ödünç verilmez Koleksiyon kodu Bulunduğu kütüphane Raftaki Yeri Edinilen tarih Volume Toplam ödünç verme Yer numarası Barkod Son görüntüleme tarihi Kopya numarası Koha materyal türü
    Genel Koleksiyon TENMAK Kütüphanesi Genel Koleksiyon 12/29/2008 1   664.0288 FAC 1995 T2551 09/07/2021 2 Kitaplar
    Genel Koleksiyon TENMAK Kütüphanesi Genel Koleksiyon 12/29/2008 1   664.0288 FAC 1995 T634 09/07/2021 1 Kitaplar

tarafından desteklenmektedir.