Gıdalar (Kayıt no. 23435)
[ düz görünüm ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 00999nam a2200217 4500 |
041 0# - DİL KODU | |
Metin/Ses kaydı veya ayrı başlığın dil kodu | tur |
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 664.725 TÜR 2004 |
090 ## - YEREL OLARAK VERİLEN LC-TİPİ YER NUMARASI (OCLC); YEREL YER NUMARASI (RLIN) | |
Sınıflama numarası (OCLC] (R) ; Sınıflama numarası, CALL (RLIN) (NR) | 664.725 TÜR 2004 |
110 2# - TEMEL GİRİŞ--KURUM ADI | |
Giriş öğesi olarak kurum ya da yargı adı | Türk Standardları Enstitüsü |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Gıdalar |
Eser adının geri kalanı | Arpa ve kavrulmuş kahvede okratoksin tayini, İmmünoafinite kolon temizlemeli HPLC yöntemi. |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | Türkiye |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | Türk Standardları Enstitüsü |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | 2004. |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 15 p. |
Diğer fiziksel ayrıntılar | ill. |
Boyutlar | 30 cm |
440 #0 - SERİLER BİLDİRİMİ/EKLENEN GİRİŞ--ESER ADI | |
Eser Adı | Türk Standardları Enstitüsü |
Bir iş parçası/bölümünün adı | Türk Standardı |
Cilt/seri atama | TS 14132 |
500 ## - GENEL BİLGİ | |
Genel not | Cover title: Foodstuffs, Determination of ochratoxin A in barley and roasted coffee, HPLC method with immunoaffinity column clean-up. |
504 ## - BİBLİYOGRAFİ, VB. BİLGİSİ | |
Bibliyografya, vb. notu | Bibliography: p. 15. |
650 00 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Coffee. |
650 00 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food |
650 00 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Food |
Genel alt bölüm | Barley. |
740 0# - EK GİRİŞ--KONTROLSÜZ İLGİLİ/ANALİTİK ESER ADI | |
Kontrolsüz ilgili/analitik eser adı | Arpa ve kavrulmuş kahvede okratoksin tayini, İmmünoafinite kolon temizlemeli HPLC yöntemi. |
740 0# - EK GİRİŞ--KONTROLSÜZ İLGİLİ/ANALİTİK ESER ADI | |
Kontrolsüz ilgili/analitik eser adı | Foodstuffs, Determination of ochratoxin A in barley and roasted coffee, HPLC method with immunoaffinity column clean-up. |
952 ## - KONUM VE MATERYAL BİLGİSİ (KOHA) | |
-- | 2009-02-09 |
Düşüm durumu | Ödünç verilmez | Koleksiyon kodu | Bulunduğu kütüphane | Raftaki Yeri | Edinilen tarih | Volume | Toplam ödünç verme | Yer numarası | Barkod | Son görüntüleme tarihi | Kopya numarası | Koha materyal türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Standartlar | TENMAK Kütüphanesi | Standartlar | 12/29/2008 | 1 | 664.725 TÜR 2004 | T8909 | 09/07/2021 | 1 | Standartlar |