Enzymological aspects of food irradiation proceedings of a panel on enzymological aspects of the application of ionizing radiation to food preservation organized by the Joint FAO/IAEA Division of Atomic Energy in Food and Agriculture and held in Vienna, 8-12 April 1968
Dil:İngilizce Seri kaydı: IAEA Panel proceedings seriesYayın ayrıntıları: Vienna IAEA 1969Fiziksel Tanımlama: [4], 110 s. graf., tbl. 24 cmKonu(lar): Enzymes -- Effect of radiation on -- Congresses | Radiation preservation of food -- CongressesDDC sınıflandırma: 664.0288 PAN 1969Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Seriler | Seriler | NÜKEN İstanbul Kütüphanesi | Seriler | 664.0288 PAN 1969 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | N2013 |
Kaynakça var.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.