Image from Google Jackets

Enzymological aspects of food irradiation proceedings of a panel on enzymological aspects of the application of ionizing radiation to food preservation organized by the Joint FAO/IAEA Division of Atomic Energy in Food and Agriculture and held in Vienna, 8-12 April 1968

Yazar: Panel on Enzymological Aspects of the Application of Ionizing Radiation to Food Preservation Vienna 1968Dil:İngilizce Seri kaydı: IAEA Panel proceedings seriesYayın ayrıntıları: Vienna IAEA 1969Fiziksel Tanımlama: [4], 110 s. graf., tbl. 24 cmKonu(lar): Enzymes -- Effect of radiation on -- Congresses | Radiation preservation of food -- CongressesDDC sınıflandırma: 664.0288 PAN 1969
Yıldız derecelendirmeleri
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)
Mevcut
Materyal türü Geçerli Kütüphane Ana kütüphane Koleksiyon Yer numarası Cilt bilgileri Kopya numarası Durum İade tarihi Barkod
Seriler Seriler
Seriler
NÜKEN İstanbul Kütüphanesi
Seriler 664.0288 PAN 1969 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) 1 1 Kullanılabilir N2013

Kaynakça var.

Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.

bir yorum göndermek için.

tarafından desteklenmektedir.