Biochemical engineering Shuichi Aiba, Arthur E. Humphrey, Nancy F. Millis
Dil:İngilizce Yayın ayrıntıları: New York Academic Press 1965Fiziksel Tanımlama: vi, 333 s. graf., şkl., res., tbl. 26 cmKonu(lar): Biochemical engineering | FermentationDDC sınıflandırma: 660.63 AIB 1965Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kitaplar | Genel Koleksiyon | NÜKEN İstanbul Kütüphanesi | Genel Koleksiyon | 660.63 AIB 1965 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | N2761 |
Taranıyor NÜKEN İstanbul Kütüphanesi raflar, Raf Konumu: Genel Koleksiyon, Koleksiyon: Genel Koleksiyon Raf tarayıcısını kapatın(Raf tarayıcısını kapatır)
Kullanılabilir kapak resmi yok | Kullanılabilir kapak resmi yok | Kullanılabilir kapak resmi yok | Kullanılabilir kapak resmi yok | Kullanılabilir kapak resmi yok | Kullanılabilir kapak resmi yok | |||
660.2982 BAC 1965 Chemical protection against ionizing radiation | 660.29884 RAD 1962 Radioisotope courses and experiments for basic science and engineering curricula | 660.62 REH 1967 Industrielle mikrobiologie | 660.63 AIB 1965 Biochemical engineering | 662.6 CIV 1963 Yanma kimyası ve tabii katı yakacaklar | 664.028 STU 1965 Thermobacteriology in food processing | 664.0288 JOI 1999 High-dose irradiation wholesomeness of food irradiatied with doses above 10 kGy |
Kaynakça var.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.