Image from Google Jackets

Irradiation of spices, herbs and other vegetable seasonings a compilation of technical data for its authorization and control

Katkıda bulunan(lar): International Atomic Energy AgencyDil:İngilizce Seri kaydı: IAEATECDOC ; 639Yayın ayrıntıları: Vienna Austria IAEA 1992Fiziksel Tanımlama: 52 p. 30 cmKonu(lar): Gamma rays | Herbs | Irradiated foods | Radiation dosimetry | SpicesDDC sınıflandırma: 363.192 IRR 1992
Yıldız derecelendirmeleri
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)
Mevcut
Materyal türü Geçerli Kütüphane Ana kütüphane Koleksiyon Yer numarası Cilt bilgileri Kopya numarası Durum İade tarihi Barkod
Seriler Seriler
Seriler
NÜKEN İstanbul Kütüphanesi
Seriler 363.192 IRR 1992 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) 639 1 Kullanılabilir N8333
Taranıyor NÜKEN İstanbul Kütüphanesi raflar, Raf Konumu: Seriler, Koleksiyon: Seriler Raf tarayıcısını kapatın(Raf tarayıcısını kapatır)
Kullanılabilir kapak resmi yok
Kullanılabilir kapak resmi yok
Kullanılabilir kapak resmi yok
Kullanılabilir kapak resmi yok
363.17996 WOR 2003 The future policy for radiological protection a stakeholder dialogue on the implications of the ICRP proposals : workshop proceedings, Lanzarote, Canary Islands, Spain, 2-4 April 2003 in collaboration with the International Commission on Radiological Protection (ICRP) 363.192 INT 1978 Food preservation by irradiation proceedings of an International Symposium on Food Preservation by Irradiation 363.192 INT 1989 Acceptance, control of and trade in irradiated food proceedings of an International Conference on the Acceptance, Control of and Trade in Irradiated Food 363.192 IRR 1992 Irradiation of spices, herbs and other vegetable seasonings a compilation of technical data for its authorization and control 363.192 LEG 1987 Legislations in the field of food irradiation a survey conducted by the International Consultative Group on Food Irradiation established under the aegis of FAO, IAEA, WHO 363.192 REG 1991 Regulations in the field of food irradiation 363.192 REP 1986 Trade promotion of irradiated food report of the task force meeting on trade promotion of irradiated food held in Vienna, 7-11 October 1985 and convened under the scope of the International Consultative Group on Food Irradiation, established under the aegis of FAO, IAEA, WHO

Including bibliographic references.

Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.

bir yorum göndermek için.

tarafından desteklenmektedir.