High-dose irradiation wholesomeness of food irradiatied with doses above 10 kGy report of a Joint FAO/IAEA/WHO Study Group
Dil:İngilizce Seri kaydı: World Health OrganizationTechnical report series ; no. 890Yayın ayrıntıları: Geneva World Health Organization 1999Fiziksel Tanımlama: vi, 197 p. ill. 24 cmISBN: 9241208902Konu(lar): Irradiated foods | Radiation preservation of foodDDC sınıflandırma: 664.0288 JOI 1999Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kitaplar | Genel Koleksiyon | NÜKEN İstanbul Kütüphanesi | Genel Koleksiyon | 664.0288 JOI 1999 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 890 | 1 | Kullanılabilir | N8414 |
Includes bibliographical references (p. 164-193)
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.