Gamma radyasyonunun önemli patates çeşitlerinin muhafaza süresi üzerine etkisi [prep.] N. Özbek, S. Özbilgin [and] P. Çaycı
Dil:Türkçe Seri kaydı: Türkiye Atom Enerjisi KurumuAnkara Nükleer Tarım Araştırma Merkezi Bilimsel Araştırmalar ve İncelemeler ; 14Yayın ayrıntıları: [Ankara] TAEK Ankara Nükleer Tarım Araştırma Merkezi 1987Fiziksel Tanımlama: 32 p. ill. 28 cmKonu(lar): Potatoes | Gamma rays | RadiationDDC sınıflandırma: 539.7222 GAM 1987Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Raporlar | Raporlar | TENMAK Kütüphanesi | Raporlar | 539.7222 GAM 1987 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | T10222 | |
Raporlar | Raporlar | TENMAK Kütüphanesi | Raporlar | 539.7222 GAM 1987 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 2 | Kullanılabilir | T10223 |
Includes bibliographic references
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.