Image from Google Jackets

Gamma radyasyonunun tosun-21 ekmeklik buğdayın fiziksel, kimyasal ve teknolojik özellikleri üzerine etkisi [prep.] N. Özbek [and] H. Tutluer

Katkıda bulunan(lar): Özbek, N. Prof. Dr | Tutluer, H | Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Ankara Nükleer Tarım Araştırma MerkeziDil:Türkçe Seri kaydı: Türkiye Atom Enerjisi KurumuAnkara Nükleer Tarım Araştırma Merkezi Bilimsel Araştırma ve incelemeler ; 19Yayın ayrıntıları: Ankara TAEK Ankara Nükleer Tarım Araştırma Merkezi 1996Fiziksel Tanımlama: 20 p. tables 28 cmKonu(lar): Gamma-rays -- Control | Irridiated foods | Radiation preservation of food | WheatDDC sınıflandırma: 539.7222 GAM 1989
Yıldız derecelendirmeleri
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)
Mevcut
Materyal türü Geçerli Kütüphane Ana kütüphane Koleksiyon Yer numarası Cilt bilgileri Kopya numarası Durum İade tarihi Barkod
Raporlar Raporlar
Raporlar
TENMAK Kütüphanesi
Raporlar 539.7222 GAM 1989 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) 1 1 Kullanılabilir T10362

Includes bibliographical references.

Technical

Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.

bir yorum göndermek için.

tarafından desteklenmektedir.