Gamma radyasyonunun tosun-21 ekmeklik buğdayın fiziksel, kimyasal ve teknolojik özellikleri üzerine etkisi [prep.] N. Özbek [and] H. Tutluer
Dil:Türkçe Seri kaydı: Türkiye Atom Enerjisi KurumuAnkara Nükleer Tarım Araştırma Merkezi Bilimsel Araştırma ve incelemeler ; 19Yayın ayrıntıları: Ankara TAEK Ankara Nükleer Tarım Araştırma Merkezi 1996Fiziksel Tanımlama: 20 p. tables 28 cmKonu(lar): Gamma-rays -- Control | Irridiated foods | Radiation preservation of food | WheatDDC sınıflandırma: 539.7222 GAM 1989Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Raporlar | Raporlar | TENMAK Kütüphanesi | Raporlar | 539.7222 GAM 1989 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | T10362 |
Taranıyor TENMAK Kütüphanesi raflar, Raf Konumu: Raporlar, Koleksiyon: Raporlar Raf tarayıcısını kapatın(Raf tarayıcısını kapatır)
Includes bibliographical references.
Technical
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.