Food irradiation and consumers [proccedings of a seminar jointly organized by the International Consultative Group on Food Irradiation (ICGFI) and the International Organization of Consumer's Unions (IOCU) Motel Schipol, Netherlands 4 to 16 September 1993]
Dil:İngilizce Seri kaydı: International Consultative Group on Food Irradiation ; document no: 18Yayın ayrıntıları: [Vienna] ICGFI 1994Fiziksel Tanımlama: 172 p. ill. 30 cmKonu(lar): Food analysis | Irradiated foods | Radiation preservation of foodDDC sınıflandırma: 664.0288 SEM 1994Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kitaplar | Genel Koleksiyon | TENMAK Kütüphanesi | Genel Koleksiyon | 664.0288 SEM 1994 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | T3709 |
Taranıyor TENMAK Kütüphanesi raflar, Raf Konumu: Genel Koleksiyon, Koleksiyon: Genel Koleksiyon Raf tarayıcısını kapatın(Raf tarayıcısını kapatır)
Includes annexes.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.