High-dose irradiation : wholesomeness of food irradiatied with doses above 10 kGy report of a Joint FAO/IAEA/WHO Study Group.
Dil:İngilizce Seri kaydı: World Health OrganizationTechnical report series ; 890.Yayın ayrıntıları: Geneva World Health Organization 1999Fiziksel Tanımlama: vi, 197 p. ill. 24 cmISBN: 9241208902Konu(lar): Irradiated foods | Radiation preservation of foodDDC sınıflandırma: 664.0288 JOI 1999 LOC sınıflandırması:RA8 | .A25 no.890Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kitaplar | Genel Koleksiyon | TENMAK Kütüphanesi | Genel Koleksiyon | 664.0288 JOI 1999 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | T585 |
Includes bibliographical references (p. 164-193).
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.