Gamma radyasyonunun hafız ali üzüm çeşidinin muhafaza süresi üzerine etkisi [prep.] N. Özbek ... [et al.]
Dil:Türkçe Seri kaydı: Türkiye Atom Enerjisi KurumuAnkara Nükleer Tarım Araştırma Merkezi ; Bilimsel Araştırmalar ve İncelemeler 13Yayın ayrıntıları: [Ankara] TAEK Ankara Nükleer Tarım Araştırma Merkezi 1987Fiziksel Tanımlama: 35 p. ill. 28 cmRapor no: Gıda Teknolojisi Bölümü - 1Konu(lar): Food | Gamma rays -- Technology | Irradiated foodsDDC sınıflandırma: 664.0288 GAM 1987Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Raporlar | Raporlar | TENMAK Kütüphanesi | Raporlar | 664.0288 GAM 1987 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | T8395 | |
Raporlar | Raporlar | TENMAK Kütüphanesi | Raporlar | 664.0288 GAM 1987 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 2 | Kullanılabilir | T8396 |
Taranıyor TENMAK Kütüphanesi raflar, Raf Konumu: Raporlar, Koleksiyon: Raporlar Raf tarayıcısını kapatın(Raf tarayıcısını kapatır)
Includes bibliographic references
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.