Image from Google Jackets

Gamma radyasyonunun hafız ali üzüm çeşidinin muhafaza süresi üzerine etkisi [prep.] N. Özbek ... [et al.]

Katkıda bulunan(lar): Özbek, N | Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Ankara Nükleer Tarım Araştırma MerkeziDil:Türkçe Seri kaydı: Türkiye Atom Enerjisi KurumuAnkara Nükleer Tarım Araştırma Merkezi ; Bilimsel Araştırmalar ve İncelemeler 13Yayın ayrıntıları: [Ankara] TAEK Ankara Nükleer Tarım Araştırma Merkezi 1987Fiziksel Tanımlama: 35 p. ill. 28 cmRapor no: Gıda Teknolojisi Bölümü - 1Konu(lar): Food | Gamma rays -- Technology | Irradiated foodsDDC sınıflandırma: 664.0288 GAM 1987
Yıldız derecelendirmeleri
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)
Mevcut
Materyal türü Geçerli Kütüphane Ana kütüphane Koleksiyon Yer numarası Cilt bilgileri Kopya numarası Durum İade tarihi Barkod
Raporlar Raporlar
Raporlar
TENMAK Kütüphanesi
Raporlar 664.0288 GAM 1987 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) 1 1 Kullanılabilir T8395
Raporlar Raporlar
Raporlar
TENMAK Kütüphanesi
Raporlar 664.0288 GAM 1987 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) 1 2 Kullanılabilir T8396

Includes bibliographic references

Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.

bir yorum göndermek için.

tarafından desteklenmektedir.