Süt Yağ içeriği tayini, Gravimetrik yöntem (Referans yöntem).
Dil:Türkçe Seri kaydı: Türk Standardları EnstitüsüTürk Standardı ; TS 5362 EN ISO 1211Yayın ayrıntıları: Türkiye Türk Standardları Enstitüsü 2004Fiziksel Tanımlama: 14 p. 30 cmKonu(lar): Milk -- Oils and fatsDDC sınıflandırma: 637.1276 TÜR 2004Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Standartlar | Standartlar | TENMAK Kütüphanesi | Standartlar | 637.1276 TÜR 2004 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | T8911 |
Taranıyor TENMAK Kütüphanesi raflar, Raf Konumu: Standartlar, Koleksiyon: Standartlar Raf tarayıcısını kapatın(Raf tarayıcısını kapatır)
Cover title: Milk, determination of fat content, Gravimetric method (Reference method).
Bibliography: p. 14.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.