Süt ve süt ürünleri Organoklorlu bileşiklerin (Pestistler) kalıntılarının tayini.
Dil:Türkçe Seri kaydı: Türk Standardları EnstitüsüTürk Standardı ; TS ISO 3890-1Yayın ayrıntıları: Türkiye Türk Standardları Enstitüsü 2002Fiziksel Tanımlama: 15 p. 30 cmKonu(lar): Milk -- MeasurementDDC sınıflandırma: 641.371410287 TÜR 2002
İçindekiler:
Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Standartlar | Standartlar | TENMAK Kütüphanesi | Standartlar | 641.371410287 TÜR 2002 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | T8973 | |
Standartlar | Standartlar | TENMAK Kütüphanesi | Standartlar | 641.371410287 TÜR 2002 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | T8974 |
Taranıyor TENMAK Kütüphanesi raflar, Raf Konumu: Standartlar, Koleksiyon: Standartlar Raf tarayıcısını kapatın(Raf tarayıcısını kapatır)
Cover title: Milk and milk products, Determination of residues of organochlorine compounds (pesticides), Part 1 : General considerations and extraction methods. Part 2: Test methods for crude extract purification and confirmation.
Bibliography: p. 15.
Bölüm 1 : Genel hususlar ve ekstraksiyon yöntemleri. -- Bölüm 2 : Ham ekstrakt saflaştırma ve doğrulama için deney yöntemleri.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.