Irradiation to ensure tha safety and quality of prepared meals results of the coordinated research project / organized by the joint FAO/IAEA Division of Nuclear Techniques in Food and Agriculture (2002-2006) [prep.] International Atomic Energy Agency.
Dil:İngilizce Yayın ayrıntıları: Vienna IAEA 2009Fiziksel Tanımlama: [4], 375 p. ill. 24 cmISBN: 9789201111081Konu(lar): Radiation preservation of foodDDC sınıflandırma: 664.0288 IRR 2009Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kitaplar | Genel Koleksiyon | TENMAK Kütüphanesi | Genel Koleksiyon | 664.0288 IRR 2009 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | T9572 |
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.