Işınlamanın süne zararına uğramış buğday ve unun kalitesi özellikleri üzerine etkisi [prep.] Mine Uygun [and] ... [et al.]
Material type: TextLanguage: Turkish Series: Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu. Teknik Rapor ; 2020/1-6Publication details: Ankara TENMAK 2020 Description: v, 48 p. ill. 24 cmSubject(s): -- Technology Food | Gamma rays | Irradiated foods | WheatDDC classification: 539.7222 IŞI 2020Item type | Current library | Home library | Collection | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Raporlar | TENMAK Kütüphanesi | TENMAK Kütüphanesi | Raporlar | 539.7222 IŞI 2020 (Browse shelf(Opens below)) | c. 1 | Available | T10943 | |
Raporlar | TENMAK Kütüphanesi | TENMAK Kütüphanesi | Raporlar | 539.7222 IŞI 2020 (Browse shelf(Opens below)) | c. 2 | Available | T10944 |
Includes bibliographical references.
There are no comments on this title.