Local cover image
Local cover image
Image from Google Jackets

Safety and nutritional adequacy of irradiated food World Health Organization

Katkıda bulunan(lar): World Health OrganizationDil:İngilizce Yayın ayrıntıları: Geneva World Health Organization 1994Fiziksel Tanımlama: xv, 161 p. tables 24 cmISBN: 9241561629Konu(lar): Radiation preservation of food | Food Irradiation | Food Preservation | Nutritive ValueDDC sınıflandırma: 363.192 SAF 1994
İçindekiler:
Introduction -- Food irradiation -- Applications -- Chemistry of food irradiation -- Post-irradiation detection methods -- Toxicology -- Microbiology -- Nutritional quality -- Concerns and overall conclusions -- References -- Annex: participants in WHO consultation on food irradiation -- Index.
Yıldız derecelendirmeleri
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)
Mevcut
Materyal türü Geçerli Kütüphane Ana kütüphane Koleksiyon Yer numarası Durum İade tarihi Barkod
Kitaplar Kitaplar TENMAK Kütüphanesi
TENMAK Kütüphanesi
Genel Koleksiyon 363.192 SAF 1994 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) Kullanılabilir T10955

Includes bibliographical references and index.

Introduction -- Food irradiation -- Applications -- Chemistry of food irradiation -- Post-irradiation detection methods -- Toxicology -- Microbiology -- Nutritional quality -- Concerns and overall conclusions -- References -- Annex: participants in WHO consultation on food irradiation -- Index.

Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.

bir yorum göndermek için.

Resim görüntüleyicisi'nde görüntülemek için resim üzerine tıklayınız

Local cover image

tarafından desteklenmektedir.