Safety and nutritional adequacy of irradiated food World Health Organization
Dil:İngilizce Yayın ayrıntıları: Geneva World Health Organization 1994Fiziksel Tanımlama: xv, 161 p. tables 24 cmISBN: 9241561629Konu(lar): Radiation preservation of food | Food Irradiation | Food Preservation | Nutritive ValueDDC sınıflandırma: 363.192 SAF 1994
İçindekiler:
Introduction -- Food irradiation -- Applications -- Chemistry of food irradiation -- Post-irradiation detection methods -- Toxicology -- Microbiology -- Nutritional quality -- Concerns and overall conclusions -- References -- Annex: participants in WHO consultation on food irradiation -- Index.
Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Kitaplar | TENMAK Kütüphanesi | TENMAK Kütüphanesi | Genel Koleksiyon | 363.192 SAF 1994 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | Kullanılabilir | T10955 |
Includes bibliographical references and index.
Introduction -- Food irradiation -- Applications -- Chemistry of food irradiation -- Post-irradiation detection methods -- Toxicology -- Microbiology -- Nutritional quality -- Concerns and overall conclusions -- References -- Annex: participants in WHO consultation on food irradiation -- Index.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.