Infrared spectroscopy for food quality analysis and control edited by Da-Wen Sun.
Dil:İngilizce Yayın ayrıntıları: Burlington, MA Academic Press 2009Baskı: 1st edFiziksel Tanımlama: xiii, 424 p. ill. 26 cmISBN: 9780123741363; 012374136XKonu(lar): Infrared spectroscopy | Food -- AnalysisDDC sınıflandırma: 664.07 INF 2009 LOC sınıflandırması:TX547.2.I53 | I54 2009Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kitaplar | TENMAK Kütüphanesi Genel Koleksiyon | TENMAK Kütüphanesi | Genel Koleksiyon | 664.07 INF 2009 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Ödünç verildi | 12/17/2022 | t9476 |
Taranıyor TENMAK Kütüphanesi raflar, Raf Konumu: Genel Koleksiyon, Koleksiyon: Genel Koleksiyon Raf tarayıcısını kapatın(Raf tarayıcısını kapatır)
Includes bibliographical references and index.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.