000 | 00804nam a22002297a 4500 | ||
---|---|---|---|
005 | 20221103142547.0 | ||
008 | 210312b ||||| |||| 00| 0 eng d | ||
041 | 0 | _atur | |
082 | 0 | 4 | _a539.7222 IŞI 2020 |
245 |
_aIşınlamanın süne zararına uğramış buğday ve unun kalitesi özellikleri üzerine etkisi _c[prep.] Mine Uygun [and] ... [et al.] |
||
260 |
_aAnkara _bTENMAK _c2020 |
||
300 |
_av, 48 p. _bill. _c24 cm. |
||
440 |
_aTürkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu _pTeknik Rapor _v2020/1-6 |
||
504 | _aIncludes bibliographical references. | ||
650 |
_xTechnology _aFood |
||
650 | _aGamma rays | ||
650 | _aIrradiated foods | ||
650 | _aWheat | ||
700 | _aUygun, Mine | ||
710 | _aTürkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu | ||
942 |
_2ddc _cRPR |
||
999 |
_c24352 _d24352 |