Effects of hardening and freezing on the sulfhydryl content of protein fractions of cabbage leaves (Kayıt no. 13551)
[ düz görünüm ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 00523nam a2200157 4500 |
041 ## - DİL KODU | |
Metin/Ses kaydı veya ayrı başlığın dil kodu | eng |
044 ## - YAYINLAYAN/TÜZEL KOD ÜRETEN ÜLKE | |
MARC ülke kodu | Amerika |
082 ## - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 547.7 MOR 1968 |
090 ## - YEREL OLARAK VERİLEN LC-TİPİ YER NUMARASI (OCLC); YEREL YER NUMARASI (RLIN) | |
Sınıflama numarası (OCLC] (R) ; Sınıflama numarası, CALL (RLIN) (NR) | 547.7 MOR 1968 |
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Morton, William McDonald |
245 ## - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Effects of hardening and freezing on the sulfhydryl content of protein fractions of cabbage leaves |
Sorumluluk bildirimi, vb. | William McDonald Morton |
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | 1968 |
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | xxi, 221 s. |
Diğer fiziksel ayrıntılar | şkl., tbl. |
Boyutlar | 22 cm. |
502 ## - TEZ NOTU | |
Tez notu | Tez(Doktora)--The University of Missouri, Faculty of Graduate School |
650 ## - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Proteins. |
Düşüm durumu | Ödünç verilmez | Koleksiyon kodu | Bulunduğu kütüphane | Raftaki Yeri | Edinilen tarih | Volume | Toplam ödünç verme | Yer numarası | Barkod | Son görüntüleme tarihi | Kopya numarası | Koha materyal türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tezler | NÜKEN İstanbul Kütüphanesi | Tezler | 05/14/2002 | 1 | 547.7 MOR 1968 | N4295 | 09/07/2021 | 1 | Tezler |