Effects of hardening and freezing on the sulfhydryl content of protein fractions of cabbage leaves (Kayıt no. 13551)

MARC ayrıntıları
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 00523nam a2200157 4500
041 ## - DİL KODU
Metin/Ses kaydı veya ayrı başlığın dil kodu eng
044 ## - YAYINLAYAN/TÜZEL KOD ÜRETEN ÜLKE
MARC ülke kodu Amerika
082 ## - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 547.7 MOR 1968
090 ## - YEREL OLARAK VERİLEN LC-TİPİ YER NUMARASI (OCLC); YEREL YER NUMARASI (RLIN)
Sınıflama numarası (OCLC] (R) ; Sınıflama numarası, CALL (RLIN) (NR) 547.7 MOR 1968
100 1# - TEMEL GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Morton, William McDonald
245 ## - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Effects of hardening and freezing on the sulfhydryl content of protein fractions of cabbage leaves
Sorumluluk bildirimi, vb. William McDonald Morton
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın, dağıtım tarihi, vb. 1968
300 ## - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam xxi, 221 s.
Diğer fiziksel ayrıntılar şkl., tbl.
Boyutlar 22 cm.
502 ## - TEZ NOTU
Tez notu Tez(Doktora)--The University of Missouri, Faculty of Graduate School
650 ## - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Proteins.
Mevcut
Düşüm durumu Ödünç verilmez Koleksiyon kodu Bulunduğu kütüphane Raftaki Yeri Edinilen tarih Volume Toplam ödünç verme Yer numarası Barkod Son görüntüleme tarihi Kopya numarası Koha materyal türü
    Tezler NÜKEN İstanbul Kütüphanesi Tezler 05/14/2002 1   547.7 MOR 1968 N4295 09/07/2021 1 Tezler

tarafından desteklenmektedir.