Microbiological implications of food irradiation (Kayıt no. 19956)

MARC ayrıntıları
000 -LEADER
sabit uzunluktaki kontrol alanı 00548nam a2200169 4500
041 00 - DİL KODU
Metin/Ses kaydı veya ayrı başlığın dil kodu eng
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI
Sınıflama numarası 664.0288 INT 1981
088 00 - RAPOR NUMARASI
Rapor numarası IFFIT report no. 18
090 00 - YEREL OLARAK VERİLEN LC-TİPİ YER NUMARASI (OCLC); YEREL YER NUMARASI (RLIN)
Sınıflama numarası (OCLC] (R) ; Sınıflama numarası, CALL (RLIN) (NR) 664.0288 INT 1981
110 20 - TEMEL GİRİŞ--KURUM ADI
Giriş öğesi olarak kurum ya da yargı adı International Facility for Food Irradiation Technology
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Eser Adı Microbiological implications of food irradiation
Sorumluluk bildirimi, vb. Project director J. Farkas
260 00 - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Basım, dağıtım yeri, vb. Wageningen
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. International Facility for Food Irradiation Technology
Yayın, dağıtım tarihi, vb. 1981
300 00 - FİZİKSEL AÇIKLAMA
Kapsam 22 p.
Boyutlar 30 cm.
650 00 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Irradiated foods
650 00 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi Radiation
700 10 - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI
Kişi adı Farkas, J.
952 ## - KONUM VE MATERYAL BİLGİSİ (KOHA)
-- 2009-02-09
Mevcut
Düşüm durumu Ödünç verilmez Koleksiyon kodu Bulunduğu kütüphane Raftaki Yeri Edinilen tarih Volume Toplam ödünç verme Yer numarası Barkod Son görüntüleme tarihi Kopya numarası Koha materyal türü
    Genel Koleksiyon TENMAK Kütüphanesi Genel Koleksiyon 12/29/2008 1   664.0288 INT 1981 T3784 09/07/2021 1 Kitaplar

tarafından desteklenmektedir.