Microbiological implications of food irradiation (Kayıt no. 19956)
[ düz görünüm ]
000 -LEADER | |
---|---|
sabit uzunluktaki kontrol alanı | 00548nam a2200169 4500 |
041 00 - DİL KODU | |
Metin/Ses kaydı veya ayrı başlığın dil kodu | eng |
082 00 - DEWEY ONLU SINIFLAMA NUMARASI | |
Sınıflama numarası | 664.0288 INT 1981 |
088 00 - RAPOR NUMARASI | |
Rapor numarası | IFFIT report no. 18 |
090 00 - YEREL OLARAK VERİLEN LC-TİPİ YER NUMARASI (OCLC); YEREL YER NUMARASI (RLIN) | |
Sınıflama numarası (OCLC] (R) ; Sınıflama numarası, CALL (RLIN) (NR) | 664.0288 INT 1981 |
110 20 - TEMEL GİRİŞ--KURUM ADI | |
Giriş öğesi olarak kurum ya da yargı adı | International Facility for Food Irradiation Technology |
245 10 - ESER ADI BİLDİRİMİ | |
Eser Adı | Microbiological implications of food irradiation |
Sorumluluk bildirimi, vb. | Project director J. Farkas |
260 00 - YAYIN, DAĞITIM, VB. | |
Basım, dağıtım yeri, vb. | Wageningen |
Yayıncı, dağıtımcı adı, vb. | International Facility for Food Irradiation Technology |
Yayın, dağıtım tarihi, vb. | 1981 |
300 00 - FİZİKSEL AÇIKLAMA | |
Kapsam | 22 p. |
Boyutlar | 30 cm. |
650 00 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Irradiated foods |
650 00 - KONU EK GİRİŞİ--KONU TERİMİ | |
Konu terimi veya coğrafi ad giriş öğesi | Radiation |
700 10 - EK GİRİŞ--KİŞİ ADI | |
Kişi adı | Farkas, J. |
952 ## - KONUM VE MATERYAL BİLGİSİ (KOHA) | |
-- | 2009-02-09 |
Düşüm durumu | Ödünç verilmez | Koleksiyon kodu | Bulunduğu kütüphane | Raftaki Yeri | Edinilen tarih | Volume | Toplam ödünç verme | Yer numarası | Barkod | Son görüntüleme tarihi | Kopya numarası | Koha materyal türü |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Genel Koleksiyon | TENMAK Kütüphanesi | Genel Koleksiyon | 12/29/2008 | 1 | 664.0288 INT 1981 | T3784 | 09/07/2021 | 1 | Kitaplar |