Microbiological implications of food irradiation Project director J. Farkas
Dil:İngilizce Yayın ayrıntıları: Wageningen International Facility for Food Irradiation Technology 1981Fiziksel Tanımlama: 22 p. 30 cmRapor no: IFFIT report no. 18Konu(lar): Irradiated foods | RadiationDDC sınıflandırma: 664.0288 INT 1981Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kitaplar | Genel Koleksiyon | TENMAK Kütüphanesi | Genel Koleksiyon | 664.0288 INT 1981 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | T3784 |
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.