Fish and shellfish hygiene report of a WHO Expert Committee convened in cooperation with FAO [haz.] World Health Organization
Dil:İngilizce Seri kaydı: World Health OrganizationTechnical Report Series ; no. 550Yayın ayrıntıları: Geneva World Health Organization 1974Fiziksel Tanımlama: 62 s. tbl. 20 cmKonu(lar): Fish as carriers of disease | Fishery products -- Sanitation | Shellfish as carriers of disease | Shellfish fisheries -- Sanitation | -- SanitationDDC sınıflandırma: 614.43 FIS 1974Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Seriler | Seriler | NÜKEN İstanbul Kütüphanesi | Seriler | 614.43 FIS 1974 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 550 | 1 | Kullanılabilir | N2705 |
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.