Radiation chemistry of major food components its relevance to the assessment of the wholesomeness of irradiated foods editors P.S. Elias, A. J. Cohen
Dil:İngilizce Yayın ayrıntıları: Amsterdam Elsevier Scientific Publ. Comp. 1977Fiziksel Tanımlama: xii, 220 s. tbl., graf. 24 cmISBN: 0-444-41587-4Konu(lar): Fizik | Irradiated foods | Radiation preservation of foodDDC sınıflandırma: 664.0288 RAD 1977Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kitaplar | Genel Koleksiyon | NÜKEN İstanbul Kütüphanesi | Genel Koleksiyon | 664.0288 RAD 1977 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | N6841 |
Taranıyor NÜKEN İstanbul Kütüphanesi raflar, Raf Konumu: Genel Koleksiyon, Koleksiyon: Genel Koleksiyon Raf tarayıcısını kapatın(Raf tarayıcısını kapatır)
Kaynakça var.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.