Narenciye grubu meyvelerde karantina amaçlı ışınlamanın gıda kalitesi ve hijyeni üzerine etkisinin araştırılması Ayça Aylangan [ve bşkl.]
Dil:Türkçe Seri kaydı: Türkiye Atom Enerjisi KurumuTeknik rapor ; TAEK TR-2010-2Yayın ayrıntıları: Ankara Türkiye Atom Enerjisi Kurumu 2010Fiziksel Tanımlama: 83 s. şkl., tbl., res., graf. 24 cmKonu(lar): Citrus | Food irradiation -- CitrusDDC sınıflandırma: 664.0288 NAR 2010Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Raporlar | Raporlar | NÜKEN İstanbul Kütüphanesi | Raporlar | 664.0288 NAR 2010 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | N8102 |
Kaynakça var.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.