Image from Google Jackets

Narenciye grubu meyvelerde karantina amaçlı ışınlamanın gıda kalitesi ve hijyeni üzerine etkisinin araştırılması Ayça Aylangan [ve bşkl.]

Katkıda bulunan(lar): Aylangan, Ayça | Sarayköy Nükleer Araştırma ve Eğitim Merkezi | Türkiye Atom Enerjisi KurumuDil:Türkçe Seri kaydı: Türkiye Atom Enerjisi KurumuTeknik rapor ; TAEK TR-2010-2Yayın ayrıntıları: Ankara Türkiye Atom Enerjisi Kurumu 2010Fiziksel Tanımlama: 83 s. şkl., tbl., res., graf. 24 cmKonu(lar): Citrus | Food irradiation -- CitrusDDC sınıflandırma: 664.0288 NAR 2010
Yıldız derecelendirmeleri
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)
Mevcut
Materyal türü Geçerli Kütüphane Ana kütüphane Koleksiyon Yer numarası Cilt bilgileri Kopya numarası Durum İade tarihi Barkod
Raporlar Raporlar
Raporlar
NÜKEN İstanbul Kütüphanesi
Raporlar 664.0288 NAR 2010 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) 1 1 Kullanılabilir N8102

Kaynakça var.

Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.

bir yorum göndermek için.

tarafından desteklenmektedir.