Işınlama teknolojisinin bakliyat ürünlerine uygulanması [prep.] Ayça Aylangan, Berna Özyardımcı, Erhan İç
Dil:Türkçe Seri kaydı: Türkiye Atom Enerjisi KurumuTeknik rapor ; TAEK TR-2015-1Yayın ayrıntıları: Ankara TAEK 2014Fiziksel Tanımlama: x, 63 p. ill. 28 cmKonu(lar): Food -- Technology | Gamma rays | Irradiated foodsDDC sınıflandırma: 664.0288 IŞI 2014Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Raporlar | TENMAK Kütüphanesi Kitap dışı materyal | TENMAK Kütüphanesi | Raporlar | 664.0288 IŞI 2014 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | T10015 | |
Raporlar | TENMAK Kütüphanesi Kitap dışı materyal | TENMAK Kütüphanesi | Raporlar | 664.0288 IŞI 2014 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 2 | Kullanılabilir | T10016 |
Taranıyor TENMAK Kütüphanesi raflar, Raf Konumu: Kitap dışı materyal, Koleksiyon: Raporlar Raf tarayıcısını kapatın(Raf tarayıcısını kapatır)
Includes bibliographic references
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.