Microbiological specifications and testing methods for irradiated food report of a panel of experts organized by the Food and Agriculture Organization of the United Nations and the International Atomic Energy Agency in collaboration with the International Association of Microbiological Societies
Dil:İngilizce Seri kaydı: International Atomic Energy AgencyTechnical reports series ; no. 104Yayın ayrıntıları: Vienna IAEA 1970Fiziksel Tanımlama: 121 p. 24 cmKonu(lar): Food -- Analysis | Food -- Microbiology | Irradiated foodsDDC sınıflandırma: 664.0288 MIC 1970Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Raporlar | Raporlar | TENMAK Kütüphanesi | Raporlar | 664.0288 MIC 1970 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | T10718 |
Includes bibliographical references.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.