Recent advances in food irradiation edited by P.S. Elias and A.J. Cohen.
Dil:İngilizce Yayın ayrıntıları: Amsterdam The Netherlands Elsevier Biomedical Press c 1983Fiziksel Tanımlama: viii, 361 p. ill. 25 cmISBN: 0444804994 (Elsevier Science)Konu(lar): Irradiated foods | Radiation preservation of foodDDC sınıflandırma: 664.028 REC 1983 LOC sınıflandırması:TP371.8 | .R4 1983Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kitaplar | Genel Koleksiyon | TENMAK Kütüphanesi | Genel Koleksiyon | 664.028 REC 1983 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | T6067 |
Includes bibliographical references and index.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.