Image from Google Jackets

Radiation chemistry of major food components its relevance to the assessment of the wholesomeness of irradiated foods editors, P. S. Elias and A. J. Cohen.

Katkıda bulunan(lar): Cohen, A. J | Elias, P. S | International Project in the Field of Food IrradiationDil:İngilizce Yayın ayrıntıları: Amsterdam Elsevier Scientific Pub. 1977; New York Fiziksel Tanımlama: xii, 220 p. ill. 25 cmISBN: 0444415874Konu(lar): Irradiated foods | Radiation preservation of foodDDC sınıflandırma: 664.0288 RAD 1977 LOC sınıflandırması:TP371.8 | .R28
Yıldız derecelendirmeleri
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)
Mevcut
Materyal türü Geçerli Kütüphane Ana kütüphane Koleksiyon Yer numarası Cilt bilgileri Kopya numarası Durum İade tarihi Barkod
Kitaplar Kitaplar
Genel Koleksiyon
TENMAK Kütüphanesi
Genel Koleksiyon 664.0288 RAD 1977 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) 1 1 Kullanılabilir T6210

Publication commissioned by the International Project in the Field of Food Irradiation.

Includes bibliographical references.

Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.

bir yorum göndermek için.

tarafından desteklenmektedir.