Radiation chemistry of major food components its relevance to the assessment of the wholesomeness of irradiated foods editors, P. S. Elias and A. J. Cohen.
Dil:İngilizce Yayın ayrıntıları: Amsterdam Elsevier Scientific Pub. 1977; New York Fiziksel Tanımlama: xii, 220 p. ill. 25 cmISBN: 0444415874Konu(lar): Irradiated foods | Radiation preservation of foodDDC sınıflandırma: 664.0288 RAD 1977 LOC sınıflandırması:TP371.8 | .R28Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kitaplar | Genel Koleksiyon | TENMAK Kütüphanesi | Genel Koleksiyon | 664.0288 RAD 1977 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | T6210 |
Taranıyor TENMAK Kütüphanesi raflar, Raf Konumu: Genel Koleksiyon, Koleksiyon: Genel Koleksiyon Raf tarayıcısını kapatın(Raf tarayıcısını kapatır)
Publication commissioned by the International Project in the Field of Food Irradiation.
Includes bibliographical references.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.