Image from Google Jackets

Enzymological aspects of food irradiation. Proceedings of a panel ... organized by the Joint FAO/IAEA Division of Atomic Energy in Food and Agriculture and held in Vienna, 8-12 April 1968.

Yazar: Panel on Enzymological Aspects of the Application of Ionizing Radiation to Food Preservation Vienna, 1968Katkıda bulunan(lar): Joint FAO/IAEA Division of Atomic Energy in Food and AgricultureDil:İngilizce Seri kaydı: IAEAPanel proceedings series | International Atomic Energy AgencyPanel proceedings seriesYayın ayrıntıları: Vienna IAEA 1969Fiziksel Tanımlama: 110 p. ill. 24 cmKonu(lar): Enzymes -- Congresses -- Effect of radiation on | Radiation preservation of foodDDC sınıflandırma: 664.0288 PAN 1969 LOC sınıflandırması:TX611.5 | .P323 1968
Yıldız derecelendirmeleri
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)
Mevcut
Materyal türü Geçerli Kütüphane Ana kütüphane Koleksiyon Yer numarası Cilt bilgileri Kopya numarası Durum İade tarihi Barkod
Kitaplar Kitaplar
Genel Koleksiyon
TENMAK Kütüphanesi
Genel Koleksiyon 664.0288 PAN 1969 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) 1 1 Kullanılabilir T633

"STI/PUB/216."

Includes bibliographies.

Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.

bir yorum göndermek için.

tarafından desteklenmektedir.