Enzymological aspects of food irradiation. Proceedings of a panel ... organized by the Joint FAO/IAEA Division of Atomic Energy in Food and Agriculture and held in Vienna, 8-12 April 1968.
Dil:İngilizce Seri kaydı: IAEAPanel proceedings series | International Atomic Energy AgencyPanel proceedings seriesYayın ayrıntıları: Vienna IAEA 1969Fiziksel Tanımlama: 110 p. ill. 24 cmKonu(lar): Enzymes -- Congresses -- Effect of radiation on | Radiation preservation of foodDDC sınıflandırma: 664.0288 PAN 1969 LOC sınıflandırması:TX611.5 | .P323 1968Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kitaplar | Genel Koleksiyon | TENMAK Kütüphanesi | Genel Koleksiyon | 664.0288 PAN 1969 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | T633 |
Taranıyor TENMAK Kütüphanesi raflar, Raf Konumu: Genel Koleksiyon, Koleksiyon: Genel Koleksiyon Raf tarayıcısını kapatın(Raf tarayıcısını kapatır)
"STI/PUB/216."
Includes bibliographies.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.