Elektron spin rezonans (ESR) ve termolüminesans (TL) teknikleri ile gıdaların gama ışınları ile ışınlanıp ışınlanmadıklarının tespit edilmesi [prep.] Birol Engin ... [et al.]
Dil:Türkçe Seri kaydı: Türkiye Atom Enerjisi KurumuTeknik rapor ; TAEK TR-2011-07Yayın ayrıntıları: Ankara TAEK 2011Fiziksel Tanımlama: vii, 28 p. ill., tables 24 cmKonu(lar): Food irradiationDDC sınıflandırma: 664.0288 ELE 2011Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Raporlar | Raporlar | TENMAK Kütüphanesi | Raporlar | 664.0288 ELE 2011 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Kullanılabilir | T9970 | |
Raporlar | Raporlar | TENMAK Kütüphanesi | Raporlar | 664.0288 ELE 2011 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 2 | Kullanılabilir | T9971 |
Taranıyor TENMAK Kütüphanesi raflar, Raf Konumu: Raporlar, Koleksiyon: Raporlar Raf tarayıcısını kapatın(Raf tarayıcısını kapatır)
Includes bibliographical references.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.