Near-infrared spectroscopy in food science and technology edited by Yukihiro Ozaki, W. Fred McClure, Alfred A. Christy.
Dil:İngilizce Yayın ayrıntıları: Hoboken, N.J. Wiley-Interscience c2007Fiziksel Tanımlama: xii, 408 p. ill. 25 cmISBN: 0471672017; 9780471672012Konu(lar): Near infrared spectroscopy | Food -- AnalysisDDC sınıflandırma: 664.07 NEA 2007 LOC sınıflandırması:TX547.2.I53 | N426 2007Çevrimiçi kaynaklar: Contributor biographical information | Publisher description | Table of contents onlyMateryal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Cilt bilgileri | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kitaplar | TENMAK Kütüphanesi Genel Koleksiyon | TENMAK Kütüphanesi | Genel Koleksiyon | 664.07 NEA 2007 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | 1 | 1 | Ödünç verildi | 12/17/2022 | t9479 |
Includes bibliographical references and index.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.