Işınlamanın süne zararına uğramış buğday ve unun kalitesi özellikleri üzerine etkisi [prep.] Mine Uygun [and] ... [et al.]
Dil:Türkçe Seri kaydı: Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma KurumuTeknik Rapor ; 2020/1-6Yayın ayrıntıları: Ankara TENMAK 2020Fiziksel Tanımlama: v, 48 p. ill. 24 cmKonu(lar): -- Technology Food | Gamma rays | Irradiated foods | WheatDDC sınıflandırma: 539.7222 IŞI 2020Materyal türü | Geçerli Kütüphane | Ana kütüphane | Koleksiyon | Yer numarası | Kopya numarası | Durum | İade tarihi | Barkod |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Raporlar | TENMAK Kütüphanesi | TENMAK Kütüphanesi | Raporlar | 539.7222 IŞI 2020 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | c. 1 | Kullanılabilir | T10943 | |
Raporlar | TENMAK Kütüphanesi | TENMAK Kütüphanesi | Raporlar | 539.7222 IŞI 2020 (Rafa gözatın(Aşağıda açılır)) | c. 2 | Kullanılabilir | T10944 |
Taranıyor TENMAK Kütüphanesi raflar, Koleksiyon: Raporlar Raf tarayıcısını kapatın(Raf tarayıcısını kapatır)
Includes bibliographical references.
Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.